baddräkt

Jag drömde inatt att jag skulle köpa en ny baddräkt! Jag var i en butik och letade tillsammans med några vänner, bland andra Helga och Jens. Jag hittade en jättefin svart baddräkt med vita prickar. Jag gick in i ett provrum för att prova, och jens tyckte också att den var sååå fin att han också ville prova den. Så stod vi där i varsin likadan baddräkt och var fjolliga och pratade om hur fiiiiin den var. Båda ville vi köpa den. Helga och de andra var också helt uppspelta över hur perfekt den var och tyckte att vi skulle köpa varsin.

Sen drömde jag att jag upptäckte att det brann i ett stort hus. I källarvåningen låg ett stort cafe så jag sprang dit occh varnade alla människor som var där. Jag var väldigt handlingskraftig och tog kontroll över hela situationen, sa till folk att inte få panik, och att ta alla brandsläckare de kunde hitta och hjälpa mej att släcka. Alla klarade sej tack vare mej hihi.

Ufo i öknen

Igår drömde jag att det kom ett ufo. Det var mitt ute i öknen och detta ufo var fyllt av aliens, som rövade bort får och rävar.
Jag ingick i en militär-styrka som skulle jaga bort ufot. Vi hade vår bas i min resväska (!) en bit från ufot, i öknen. Resväskan var självklart mycket större än den är i verkligheten, men det var ändå väldigt trångt för oss.
Vi hade inga vapen och var rädda att alla aliens skulle döda oss om de upptäckte oss, så vi gömde oss bara först, och iakttog. Det enda vi hade var några smällare, och när vi tände på dem upptäckte vi att aliena blev jätterädda!
Lyckliga över upptäckten samlade vi ihop alla smällare vi hade, samt massa dynamit som vi tydligen också hade, och la i en hög en bit från resväskan.
Sen tände vi på.
Det smällde helt otroligt högt, jag höll allt vad jag kunde för öronen och tryckte huvudet upp mot en vägg i resväskan men det var ändå nästan outhärdligt.
När det var över och vi tittade ut såg vi att alla aliens hade gått in i ufot och börjat bege sej därifrån!
vi hade lyckats.

avrättning

Drömde inatt att det varit nån slags stadskupp i sverige, och landet styrdes nu av ett gäng militärklädda män med vapen.
De var hemskt onda och tvingade alla de trodde motarbetade dem att dömas till avrättning. Däribland var jag och i princip alla jag känner.
Vi fick gå in i en lokal som liknade ett ridstall, eller en cirkusarena. En efter en gick vi fram till mitten av "ridplanen", sen fick man stå där alldeles ensam och med händerna bakbundna.
Vissa hade även ögonbindel.
Några av männen med vapen stod uppe på ett slags podie, mittemot personen som stod ensam, för att avrätta honom/henne genom att skjuta uppifrån. 
De verkade närmast aspackade och egentligen inte ta så seriöst på avrättningarna, det verkade mest som att de ville skrämmas, men inte brydde sej om ifall några dog eller inte. De sköt lite på måfå, de flesta skotten träffade bara i backen.
Några blev skadade och ett par stycken så svårt att de dog.
Jag klarade mej oskadd och alla jag kände verkade klara sej rätt bra också. Men sist kom magnus och oturligt nog blev han skjuten jättemånga gånger.
Det var hemskt för vi stod alla och tittade på genom ett glasfönster.
Vi grät floder och det kändes så verkligt när jag vaknat, det var en intensiv dröm.