Cheerleading och Marilyn Manson

Jag dromde inatt att jag var med i en cheerleading-grupp, jag var nyborjare och kande mej lite fejk for jag kunde inte alls gora sa mycket konster som alla de andra.
En dag skulle jag fa vara med och "fanga" en person som nagra andra kastat upp i luften, efter att hon gjort diverse volter och saltomotaler.
Vi lastades in i ett flygplan och jag blev extremt nervos, det verkade som att vi skulle gora detta pa vingen av planet!!
Jag och den andra tjejen som tillsammans skulle fanga den tredje, satt och ovade olika grepp, men jag var sa nervos att handerna blev hala av svett.
Det har gar aldrig, tankte jag, vi kommer tappa henne sa hon ramlar ner till marken och dor.
Vi visste annu inte sakert om vi verkligen skulle gora konststycket pa vingen eller om vi skulle landa nagonstans, vi sag en stor ang och hoppades att vi skulle landa dar.
Nar vi kom narmare andrade vi oss dock kvickt, for dar lag Marilyn Manson begravd.
Nu menar jag inte det vanliga dod och begraven langt under marken, nej, har lag en jatte-manson storre an ett hoghus, med huvudet ovanfor marken. Plotsligt borjade han rora sig och gora grimaser och spotta och frasa, vi blev om mojligt annu mera livradda och trodde att han skulle ata upp oss!!Blir inte sa mycket skrivande har nu nar jag ar ute och reser, men las garna min
Resblogg.

bebis

Jag dromde inatt om en bebis som kunde prata.
Den lag pa golvet och jag fick halla upp huvudet pa den och sa berattade den om Sainsbury's och hur bra mataffar det var. Bebisen berattade att det fanns ett jattebra lekstalle for barn dar, sa de kunde leka medans foraldrarna handlade.

Tandvärk

Jag drömde att en av mina tänder i nedre käken hade gått av på mitten.
Eller alltså, den hade gått av precis vid roten.
Den hade inte lossnat helt utan hängde kvar litegrann.
Det gjorde otroligt ont.
Jag hade ångest och tandvärk men ville inte gå till tandläkaren.
Jag visste att de skulle vara tvugna att dra ut tanden och att det skulle göra grymt ont eftersom det i princip bara var roten kvar, hur skulle de kunna få något tag om den liksom?
Aj aj aj.

Sedan vaknade jag av att jag låg och hackade tänder
som om det inte fanns någon morgondag, just den tanden jag drömt om var alldeles öm och det ilade i hela käken.

Full fart i fel färdriktning

Jag drömde att jag körde en stor buss med massor av människor i.
Vi var på motorvägen och det gick väldigt fort.
Men det var något som inte riktigt stämde....plötsligt kom det en mötande bil. Jag manövrerade bussen bra och lyckades udvika en krock.
När jag tittade upp igen såg jag fler mötande bilar, jag insåg att jag hamnat på fel sida av vägen!!
Jag sick-sackade mig snabbt fram mellan de mötande bilarna, smått panikslagen.
Inför resten av bussen försökte jag påskina att jag hade läget under kontroll.
Det kändes som att det började ordna upp sig när jag hittade en avfart där jag svängde upp till höger. 
Nu är jag på rätt sida igen, hann jag tänka innan jag upptäckte att det inte alls var så, jag körde fortfarande i full fart mot de mötande bilarna.
Jag kände att jag inte riktigt orkade köra mer, det började bli jobbigt. Det hade ju faktiskt gått bra hittills så det skulle det säkert göra nu också.
Jag lutade mig tillbaka och släppte ratten. Huvudet kändes tugnt och jag trycktes nästan bakåt mot sätet.

Jag vaknade med ett ryck där jag sov på en madrass på golvet. Kudden var borta och huvudet hängde ned mot golvet utanför madrassen. Tog en stund innan jag lyckats sätta mig upp. Medans jag masserade nacken upptäckte jag att luft sipprat ut ur luftmadrassen och nu befann sig i rummet. 
Jag försökte sova en stund på ett litet utrymme direkt på golvet men någons fötter irriterade sig på mitt huvud och sparkade och puffade på det hela tiden.
Jag sov natten efter istället. Nu är allt bra.
Fast jag har fortfarande ont i nacken.