Mange Smith

Hahaha Inatt drömde jag att jag presenterade mej som Mange. Mange Smith. Ja, det är väl han som hade den där glassigt-låten. Helknäppt. Och jag vet inte om jag faktiskt hette så eller om jag bara presenterade mej som det.


det var allt

Uppståndelse

Drömde att jag bodde hos farmor. Varje dag tog jag bussen till jobbet som låg i grann-byn. (Fast det var mitt vanliga jobb.) Bussen gick aldrig den utsatta tiden utan kunde gå nån timme för tidigt/sent. Det gällde att ha tur. Ibland var bussen full, ibland nästan helt tom. Det regnade varje dag och ibland hade alla paraplyer, det var alltid väldigt tidigt på morgonen och alla var mycket trötta, vi hälsade aldrig ens på varandra även att vi sågs varje dag. Precis som i verkligheten skulle jag snart sluta mitt jobb. Jag gick omkring på jobbet och undrade vem som skulle ta över efter mej när plötsligt Karin står framför mej och putsar och städar som om inget hänt. Hon bara; "Hejhej, jag är tillbaka! Jag ska ta över efter dej." Jag sa att jag trodde hon var död och undrade irriterat var hon varit. Jag fick aldrig något ordentligt svar och när jag var hemma hade jag blandade känslor. Jag var glad att hon inte var död men ändå väldigt irriterad för att hon bara försvunnit sådär, och sen helt plötsligt kommer tillbaka och ska ta över mitt jobb när jag slutat.
Lite senare var jag i lägenheten i Göteborg och umgicks med bl.a. Helga och Emma. Jag berättade surt för dem att Karin aldrig varit död och att hon kommit tillbaka till jobbet.
Emma började gråta och satt och grät hela drömmen ut.
Jag var mest arg, och Helga sa inte så mycket...

misshandel

Drömde häromdagen att jag hade två pojkvänner, och båda två misshandlade mej. (Precis vad jag häromsistens drömde skulle hända...hmm...)
Ändå ville jag fortsätta vara tillsammans med dem båda. Jag ville inte att någon skulle få veta att jag blev misshandlad utan försökte dölja det så gott jag bara kunde.
Den ena av pojkvännerna tvingade mej hela tiden att åka utomlands eller till massa olika ställen i sverige för att träffa honom, bara för att ingen skulle upptäcka att han misshandlade mej. Jag var mest orolig för att resorna kostade så mycket och mina pengar började sina. Jag ville ju spara dem till i höst när jag åker till island...
En dag var jag i trädgården utanför mitt hus. En av pojkvännerna var arg på mej och jagade mej med en kökskniv, då plötsligt kom min bror och såg alltihop!
Han bad mej komma in för han ville prata med mej.
Jag började få panik. Vad skulle jag säga? Ville ju inte att någon skulle få veta, då kanske jag inte skulle kunna vara tillsammans med dem längre....
Pojkvännen med kniven skrattade och frågade hur jag hade tänkt ta mej ur den här situationen...han verkade tycka att det var roligt...

Drömbröllop

Drömde igår att jag gifte mej. Det var en stor fest och alla hade väldigt kul, jag också. Men jag ville inte gifta mej egentligen. Han (mannen) var ganska svartsjuk och hela tiden när han kom var det rätt jobbigt. Annars hade jag jättetrevligt, vi var i en stor byggnad, och i princip alla mina vänner var där. Konstigt nog så hade nästan alla med sej någon/några nya vänner som jag aldrig träffat tidigare, och som de verkade väldigt nära med. Kändes som att jag hade missat några år på nåt sätt. När min nyblivna make inte var i närheten träffade jag en annan kille som jag bytte nummer med. Han var inte direkt någon skönhet men var väldigt lik Matt Damon. (Konstigt konstigt). Jag såg att min man var på väg, tog snabbt lappen med telefon-numret och stoppade ner i bakfickan på byxorna. Just den delen kändes otroligt verklig, när jag vaknade var jag tvungen att känna efter om jag hade något i bakfickan!
Men naturligtvis hade jag inga byxor på mej när jag sov....

image38
feta piller

Inatt drömde jag att jag var sjuk (vilket jag är) och skulle ta medicin.
Jag hade fått en liten pillerburk. Den var gjord av glas, och pillerna var så små att tillverkaren hade byggt in några förstoringsglas på insidan så att man kunde se dem.
De såg lite oljiga ut, och jag började läsa instruktionerna och varningstexten. Där stod det såhär:
"VARNING! Dessa piller är så feta att om du tar allihop kommer du att gå upp 120kg."