jonglering

Igår drömde jag att jag jonglerade. Det var kul och jag var duktig. Tror inte jag kan jonglera i verkligheten, även om jag har försökt många gånger.

naken pa jobbet

Igar drömde jag att jag var pa jobbet, jag jobbar pa en bensinmack... Iallafall sa jobbade jag vid bensinkassan dar det finns en stol, som jag satt pa. Sa kom plötsligt min lillasyster sofia (som inte bor pa island utan england...) och ville köpa ett slags larm, typ som ett bandlarm som man har i taket... Tydligen var man tvungen att fylla i massa papper för att köpa detta och jag kunde inte det sa jag fragade pa engelska om hjalp. Iallafall sen fick sofia sitta pa en annan stol jamte mej och det var sa lite att göra pa jobbet sa vi satt och pratade massa. Det var valdigt varmt och jag hade fleeceströjjan pa mej sa jag var helt svettig. Jag tog av mej den och nesti-tröjjan ocksa. Tillslut tog jag av mej byxorna ocksa och satt dar i bara underkladerna. Da kom min chef för att saga att jag hade slutat och kunde ga hem. Jag skamdes jattemycket för att jag var sa naken nar hon kom sa jag försökte förklara att jag hade varit valdigt varm men det blev bara mer pinsamt nar jag förklarade sa jag skyndade mej att ta pa mej byxorna igen.
Usch.
image41
Japp.

varför drömmer jag sa ofta om pauliström?

Igar drömde jag att jag hade köpt en vit skapbil.
Den körde jag runt i medans det öste ner regn. Smaland var översvammningsdrabbat.
Folk varnade mej för att det kunde vara farligt att köra men jag lyssnade inte.
Jag bestamde mej för att köra till pauliström, och att ta den nya vagen som gick genom en lang tunnel.
Nar jag var nastan anda framme akte jag plötsligt ut i massa vatten.
Det blev flera meter djupt direkt och rutorna gick sönder i min alskade skapbil...
Jag lyckades ta mej ut och simma till land.
Jag var mycket irriterad pa att skapbilen hamnat i vattnet.
Pa land stod en man som sa att jag skulle akta sa att inte bilen flöt ut över jarnvagssparet, eftersom taget maste kunna köra dar ibland. Tydligen brukade dom sta med pinnar och fösa bort saker hela dagarna...
Jag blev bara annu mer irriterad. vem trodde han att han var? Komma har och saga till mej vad jag skulle göra. Förresten kunde val inte taget aka sa ofta, och om han anda stod dar med sin pinne sa kunde han val peta bort skapbilen sjalv da.
Jag hade anda tankt fiska upp den sa snart som möjligt, för da kanske den skulle ga att radda, min alskade skapbil. Jag skulle bara ringa pappa först sa att han kunde hjalpa mej. Men det var ont om tid för jag skulle börja jobba snart. Jag reste mej upp och gick langs jarnvagssparet uppför en liten kulle. Dar stod ett litet gang (typ tva eller tre bara) turister och tog kort pa en staty. Statyn förestallde en soldat som gjorde givakt.
Mannen med pinnen berattade att en gang nar det var krig hade en ensam soldat gatt vilse och hamnat i pauliström, dar hade han gjort givakt mot taget.
Detta var tydligen en stor handelse i paulistrom, dar det vanligtvis inte hander sa mycket...sa de hade gjort en staty av honom.
Jag blev bara annu mer irriterad av detta och skyndade vidare samtidigt som jag tittade pa klockan. En ny vag av irritation sköljde över mej nar jag upptackte att jag sett fel pa tiden och egentligen hade börjat jobba redan.
Naval, jobbet lag i narheten och jag kunde ringa pappa darifran.
Jag skyndade mej dit och skulle stampla in mej i datorn som jag brukar. Da var tydligen datorn avstangd och man behövde inte stampla in sej langre. Istallet satt dar en stor skylt dar man kunde skriva upp jobbiga handelser som hant under ens skift, sa att alla kunde se. Klockan 04:07 den natten hade det tydligen varit inne ett gang med "extremely annoying kids" varit och handlat. Det stod inget sarskilt om vad de hade gjort, bara att de varit "extremely annoying"...
Jag hittade en telefon och ringde till pappa som tog jattelang tid pa sej att svara. Under tiden borjade jag jobba medans jag höll örat mot luren, detta gillade inte min chef men jag var sa arg vid det har laget att jag inte brydde mej.
Nar pappa val svarade skallde jag ut honom och sa att nu skulle det förmodligen inte ga att radda min stackars skapbil langre.


beyonce

Inatt drömde jag att jag var gravid. Det var svettigt. Jag skulle föda, och alla var stressade runt omkring mej. Jag hade ont men var tvungen att packa ihop massa grejjer som jag skulle ta med mej till bb alldeles sjalv för ingen annan kunde hjalpa mej eftersom de var sa stressade.
Jag var mycket orolig för jag var inte saker pa om jag verkligen var gravid, jag hade aldrig gjort nagot test. Det var bara alla andra som sa till mej att jag var det.

Sen var det inte sa mycket mer med det, utan lite senare i drömmen sa var det Kajsa som hade fött barn. Vi var i vaxjö och gick omkring, jag, helga och kajsa med sin barnvagn. Vi skulle ga och fika. Gick in pa ett cafe och började flytta om bland stolarna och borden för att barnvagnen skulle fa plats. Plötsligt andas helga till haftigt och sa: "Titta Titta!!! Ser ni inte vem det ar!!!"
Vi tittade upp, och langre bort i cafeet star beyonce knowles i en liten vit klanning med diamanter pa.
"Det ar min största idol genom tiderna!" fortsatte helga, "ni vet ju att jag sagt att jag skulle ge allt för att fa prata med henne!!"
Vi sa till helga att hon borde ga fram och saga nagot, men helga visste inte riktigt hur hon skulle vaga borja prata....
Till slut gick hon fram och stötte till beyonce och latsades tappa massa grejjer samtidigt, sa att beyonce skulle tro att det var hennes fel. Hon gick pa det och hjalpte helga att plocka upp med ett leende.
En överlycklig helga kommer tillbaka och satter sej hos oss samtidigt som beyonce och hennes stora livvakt avlagsnar sej ut genom dörren....

image39