Kort drom

Inatt dromde jag att jag var gravid, och inte visste vem pappan var. Jag hade lite smatt panik, men i slutet visade det sig att det var en gammal skolkamrat till mej som var pappan.
Vi hade inte setts pa mer an tio ar men tydligen sa var han pappan till mitt barn anda...

sår mellan tår

Jag dromde att jag satt pa grasmattan vid sommarstugan. Det var ganska mycket folk som satt dar med mej, alla var glada och pratade och hade picnic.
Men vid utkanten av grasmattan stod en liten flicka och grat hysteriskt och ropade efter sin mamma och pappa.
Ingen verkade kannas vid flickan och vi kunde inte forsta varfor hon grat sa mycket.
Da sag vi att hon hade ett sar mellan tarna, och att det krop massa myror pa hennes fotter.
Antagligen darfor hon grater, tankte vi.
Sen berattade jag for min faster att jag ofta far skavsar mellan tarna nar jag anvander flip-flops.
"Det brukar jag ocksa fa." sa hon, "det gar over direkt om man sprutar lite nas-spray pa!"
Glad for tipset med nas-sprayet gick jag beslutsamt mot sjon for att ta mej ett dopp.
Alla verkade ha glomt bort den stackars flickan som fortfarande stod och grat vid kanten av grasmattan.

Fisken som blev mindre an en munsbit

Jag dromde inatt att jag sov i en sovsal med ca 30 indiska kvinnor (vilket jag ocksa gjorde), dar det var forbjudet for man att komma in (vilket det ocksa var i verkligheten). Klockan 11 pa morgonen maste man vara ute ur salen, for da ar det folk som stadar dar. Jag dromde att jag forsov mej och vaknade av att stadeskorna skitsura stadade i min sang, dammsog under mina lakan och holl pa. Jobbigt. 
Sen dromde jag att min lillebror kom in i rummet, alla blev skitsura och han fattade ingenting medans jag forsokte ursakta honom och skyla over handelsen.
Han kom in flera ganger och jag blev stressad, visste inte hur manga ganger jag skulle lyckas lugna ned indierna.
Min bror var glad, han hade fangat en jattestor fisk. Det var en gadda men sag ut som en lax.
Jag bestamde mej for att ta med mig fisken till sommarstugan och laga till en festmaltid (trots att jag inte kan laga mat) och bjuda dit alla mina vanner pa gadda och potatis, fisken var sa stor att den borde racka till trettio personer om man har mycket potatis.
Efter att jag ringt runt och bjudit folk borjade jag laga till fisken. Men ju mer jag holl pa, ju mindre blev fisken! Den krympte och krympte och snart var det inte ens mat nog for en person.
Jag madde jattedaligt nar jag tankte pa alla som skulle komma, och jag hade bara potatis att bjuda pa...


Hon fick äta sin egen dotter

Inatt dromde jag att vi bodde i en stad, jag och nagra av mina vanner. Vi stod pa en gata och pratade nar en man kom fram till oss. Det visar sej vara en fd pojkvan till mej. Jag gillar honom inte sa mycket men ar falskt trevlig eftersom jag vet att han ar en av de som bestammer i staden, och dem maste man halla sej val med.
Han har en ny flickvan, och de har fatt ett barn ihop.
Men de som styr i staden tycker inte riktigt om den har kvinnan, hon ar slarvig och tar inte hand om sitt barn pa ett satt som en kvinna bor.
Dagen innan hade hon gatt till bion for att se en film, och bara lamnat barnet utanfor pa gatan, helt ensamt. Ungen var ca ett ar gammalt.
Nar det upptacktes tog de barnet, och lagade en middag av det.
Sedan bjod de den ovetande kvinnan pa maten. Hon blev glad for hon var hungrig, men vad hon inte visste var att det var sitt eget barn hon at upp!

Jag blev acklad nar jag horde detta, och nar jag sedan fick veta att kvinnan var min kusin, visste jag inte vad jag skulle gora.
Dagen efter traffade jag kusinen, och vi umgicks hela dagen m en jag kunde inte beratta for henne att hon atit upp sitt barn.
Hon trodde att barnet var borta men att det madde bra, kanske att pappan tog hand om det eller nagot.
Under dagen stod jag pa ett par styltor och delade ut julklappar till min kusin och andra, det var jattejobbigt eftersom jag hela tiden maste boja mej jattelangt ned for att na paketen.
Och daligt samvete hade jag att jag inte berattat for kusinen om barnet.