I met the devil at the bus-stop

Jag dromde inatt att jag korde bil i Goteborg. Det skulle jag aldrig ha gjort eftersom Gotet tydligen var den svaraste staden i hela varlden att kora bil i.
Liseberg var byggt ihop med vagarna i innerstan. Lisebergsbanan var ibland en del av vagen, sa att man fick vanta medans bergochdal-vagnarna for forbi, och sedan var man tvungen att betala 100 Baht (ca 20kr) for att fa kora, och da fick man bara en kort stund pa sig och det var livsfarligt.
Jag latsades att jag inte hade nagra pengar sa killen i bilen bakom betalade at mej, sen skamdes jag jattemycket efersom jag i sjalva verket hade hela planboken full med 100 Baht-sedlar.
Tillslut kom jag fram till en parkering i narheten av Chalmers. Eller jag trodde det iallafall, och nar jag skulle fraga nagon om det sa kunde jag inte uttala Chalmers och ingen fattade vad jag menade.
Dar var iaf ett buss-stopp och jag satte mej att invanta nasta buss.
Plotsligt kom djavulen in i buss-kuren. Han sag ut som en vanlig man men med onda ogon.
Han ville ge oss halsband, och de andra som vantade vid stoppet tog glatt emot, tydligen ovetande om att det var djavulen som delade ut dem. Sjalv vagrade jag och flydde upp pa nasta buss.

Senare var jag i en kyrka och forberedde en konfirmation. Det var hart arbete och efterat fick jag bada i ett mjukt badkar med varmvatten i. Konstigt nog flot det omkring isbitar i det varma vattnet, utan att smalta.

Mark Levengood

Jag dromde att Mark Levengood hade blivit kidnappad.
Det var en stor nyhet i hela landet och jag laste om det i tidningen och horde om det pa nyheterna.
Hans familj var forkrossad och bonade till kidnapparen att lata honom ga.

Senare var jag hemma i mina foraldrars hus, jag och min lillasyster gick ned till hennes rum, da vi horde konstiga ljud fran hennes byra.
Intryckt i en pytteliten lada i byran lag Mark, ynklig och ihopknycklad men utan nagra storre skador.
Vi blev minst sagt forvanade.

Björn Gustafsson

Inatt dromde jag att jag stod utanfor min gamla gymnasieskola, hallandes en kamera pa ett stativ. Runt omkring mej stod det nagra fler personer med kameror.
Jag insag snabbt att det var meningen att jag skulle fotografera skolan.
Men vadret var daligt och motivet trakigt sa jag hade annu inte tagit ett enda kort nar plotsligt jag hor massa tjo och tjim i fjarran.
Runt ett horn kommer Bjorn Gustafsson (komikern) hoppandes pa ett ben.
Alltsa han bytte ben i varje steg sa att han hoppade kackt och glatt fram pa vag mot oss.
Efter sig hade han ett enormt gang med tjejer, kanske hundra stycken, som alla forsokte narma sig honom, ropade efter honom, och ville ha honom. Han var valdigt glad och skuttade forbi oss med ett stort leende pa lapparna.
"Det dar kanske jag borde ta kort pa" tankte jag och forsokte flera ganger, men varje gang kom det en storvuxen person i vagen sa det blev aldrig nagot bra.

Det var allt.

tattoo

Jag och helga ar i Bangkok, och imorgon kommer hennes pojkvan.
Jag dromde inatt att han hade tatuerat sej pa armen, ett namn.
"Sippan" stod det. Det ar namnet pa en katt, Helgas katt.
Helga sa: "Det ar sa konstigt, han har aldrig ens traffat sippan!"


Helga dromde att hon var i ett rum, och sa kom det in en valdigt tjock kvinna. Hon forsvann in i ett horn av rummet och poppade. Som ett popcorn. Da blev hon smal, och sa gick hon darifran.