Divorce

Drömde inatt att mamma och pappa hade skilt sej. Det hade tydligen hänt för ganska längesen och ingen var förvånad. Nu hade de träffat nya och livet rullade på. Det knäppa är att när jag vaknade så trodde jag fortfarande det i typ en timme (!) innan jag kom på att det bara var en dröm. (Jag var väldigt trött och seg i morse så jag tänkte väl inte helt klart...)

Sen drömde jag att jag träffade en gammal klasskompis, han var på väg till systembolaget. När han gått ringde jag och tänkte be honom köpa ut åt mej. Då svarade en liten tjej som sa att han redan var inne på systemet och köpte ut åt henne, hon var bara typ 16.
Konstigt

loppor och öken

Jag drömde för ett tag sen att jag hade loppor.
Jag låg i min säng och halvsov och det började klia över hela kroppen. När jag tittade på min mage var det fullt av små bruna prickar, de såg ut som nån slags frön, sesamfrön kanske. De rörde sig över kroppen som silverfiskar ungefär, platt mot huden. När de bet till hoppade de ett litet skutt. Det gjorde ont och jag fick panik. De låg så platt mot huden att de inte gick att borsta bort med handen.
Usch!


Igår drömde jag att jag skulle gå på museum. Det var ett stort pampigt hus med en jättedör vid ingången. Framför entren hade de lagt ut massa ökensand, och några kaktusar. Man var tvungen att gå genom "öknen" för att komma in. Det var inte mer än några meter men när man började gå så gjorde det ont i fötterna, det stacks och sved. Det gick segt och kändes som att jag aldrig skulle komma fram till dörren. Sen vaknade jag och mina fötter hade somnat.