drömtydning och jag är en bagel


Hihihi
idag upptäckte jag att en av mina drömmar visst har blivit tydd. Morgonpasset i p3  har drömtydning, så jag skickade in ett par av mina och dom verkade gilla den om aporna. Gå in här och klicka på apor:

http://www.sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/amnessida.asp?programID=2024&Nyheter=&grupp=3722&artikel=1186637
image11

För ett tag sen drömde jag att jag var en bagel!!! Jag var rund, med ett hål i, hade pyttesmå armar och ben, nästan som streck bara. Jättesmala. Och korta. Sådär så att man vaggar när man går.
Jag låg i kylen på mitt jobb och var jätteglad och lycklig! Det gick inte att vara annat när man var en bagel, för munnen kunde inte dras nedåt då formen på kroppen var som en glad mun.
Ja, jag såg nästan tecknad ut.
Allting var jätteroligt.
Alla de andra baglarna var nöjda med att ligga där i kylen men jag var lite äventyrslysten.
Jag ville ut på äventyr!!
Jag övertalade de andra att följa med på en promenad.
Problemet var bara att vi låg där nere i kylen...
Jag lyckades kasta upp ett rep så vi skulle kunna klättra upp. Men det gick inte, mina armar var så korta att man inte kunde föra ihop dem och alltså omöjligen klättra uppför ett rep.
Vi försökte flera gånger och det gick inte, men kul hade vi och skrattade nästan hela tiden.

Hur knäppt är inte det? Jag har aldrig drömt att jag varit någonting annat än en människa förut. möjligtvis ett djur... Men aldrig en maträtt!!

Nu ska vi se vad min lilla drömtydarbok säger om det....
okej, hittade inget om baglar men här är om klättring;
Climbing:
Climbing dreams can symbolize current prosperity.
Never reaching your destination implies fear of failure.
Your feelings during the climb can express your feelings about your progress in life.

Jag är alltså rädd för att misslyckas men är jättesuperduperglad över hur mitt liv förändras!
well, det skulle kunna stämma bra men när jag tänker efter så hade jag nog den här drömmen för typ ett år sen så det kan väl inte räknas nu....Idag kom det en liten kille i fotbollskläder till mej på jobbet och frågade om jag hade sett ett fotbollslag. Han hade tappat bort sitt.

Eiffeltornet

image9
Drömde inatt att vi skulle ha våran fest! Vi hade möblerat om och donat och blandat drinkar och fixat med inredning och allt möjligt. Klockan tickade på men ingen kom...
Ändå klagade grannarna (in reality har vi ju inte ens ngra grannar) på att vi var högljudda.
Sen lekte jag och min kompis häst, som man gjorde när man var liten.
Med ett hopprep typ runt halsen och så springer man bakom.
whatever.
Sen skulle jag åka upp i Eiffeltornet tillsammans med ett gäng killar.
Jag hade ihop det med en av dem men ville hellre ha hans kompis.
Jag hade väldigt svårt att visa mina känslor (not too far from reality) så jag började bara slåss med dem hela tiden.
Kusinen till en av dem var med. Hon var typ tolv år och jag busade massa med henne, fast det var nog inte så uppskattat för hon var så blyg. När jag tog hennes sko började hon nästan gråta.
Helt plötsligt var hon så liten att jag kunde hålla hela henne i en hand, kanske 5 cm lång. Väldigt söt. Jag lät henne sitta på mitt långfinger medan jag skyddande höll upp pekfingret och tummen som en badring runt henne.
Hon blev glad och vi tittade på utsikten från Eiffeltornet.
När jag satte ned henne på ett bord upptäckte jag att hon hade jättemånga ben, kanske femtio stycken. Det såg läskit ut när hon gick. Men hon kunde dansa och det var väldigt underhållande.
När vi var klara åkte vi till ett hus och skulle äta middag. Jag gick in på toan och kollade mej i spegeln.

Jag hade väldigt stiliga kläder, en svart klänning med ett tjockt glansigt bälte. Klänningen var väldigt urringad. Mitt bröst var fyllt med hår. Inte jättemycket men väldigt ovanligt för att vara tjejj. Jag tyckte det var fint, tittade nöjt en gång till sen gick jag ut och åt mej mätt.


Buffy

Minns inte vad jag drömde inatt men igår natt drömde jag att helga och jag var på någon form av föreläsning eller utställning. Det var typ en stor aula som vi satt i och vi hade en god vän med oss. En ung trevlig kille som satt i rullstol. Vi hade jättetrevligt och vi hade tydligen känt honom ganska länge.
Sen skulle helga och jag gå hem så vi sa hej då!
När vi gått kom vi av nån anledning på att vi skulle gå tillbaks.
Då upptäcker vi att han, killen, går omkring och plockar mat från en buffeé. Han har lurat oss att han inte kan gå. Vi blir skitarga och skäller ut honom!!


image6
Nu fick jag ett vagt minne av vad jag drömde inatt. Det var i sommarstugan, i skogen. Någon fyllde år. Buffy och Angel var där. Dom skulle sjunga en låt för födelsedagsbarnet. Buffy stod på en sten och Angel stod nedanför. Han började. Men han skulle inte sjunga utan bara göra nynnande ljud och helst med munnen stängd. Det såg väldigt kul ut. Hans mungipa liksom fladdrade fast den försökte vara stängd. Sen började Buffy sjunga all by myself med en gräslig röst.
ja, det var roligt.