Djurförsök

Drömmen utspelas som en film.

Alla i drömmen har 20-tals frisyrer och kläder.

En man som är forskare har köpt en herrgård med stor trädgård för att göra ett experiment på apor. Han och ca fem andra män jobbar på att lära aporna att vara artiga, dricka te, äta med kniv och gaffel, och bo i fina hus.

Det är spännande för nu ska sista experimentet utföras, någon slags operation på aporna. De är ute i trädgården och alla är exalterade. Men nånting går fel och aporna attackerar männen och äter upp dem. det är mycket blod och slafs men aporna äter tills det inte finns några spår kvar. Gräset är alldeles grönt.

En stund senare kommer männens fruar dit för att kolla hur det gått med det slutgiltliga experimentet. Grindarna till herrgården är låsta och ingen svarar på porttelefonen. I trädgården sitter typ 20 apor på rad, gungar fram och tillbaka och hummar högt i takt. De har ryggen mot porten. Fruarna har kjol, är väldigt fjolliga och handfallna. De vet inte vad de ska göra. Men det är en man med dem, han är handlingskraftig och hjälper dem att klättra över stängslet och in i huset. Han har stiliga kläder och hatt. Då de fortfarande inte vet att männen är döda är de glada och uppspelta och går omkring och tittar i huset i väntan på att männen ska dyka upp. Efter ett tag byggs en rädsla upp och de ser genom fönstret att aporna är på väg att attackera dem. De flyr upp på taket.

Taket är mycket stort och väldigt väldigt vackert. Det är mycket växtlighet och flera små mysiga stugor där det är meningen att aporna ska bo.

De inser att de inte kan fly längre och det bara är en tidsfråga innan aporna kommer att döda dem. Så de sätter sej ner och tar det lugnt och dricker lite te.


Jag drömde detta förra veckan när jag var utomlands och trött efter en lång resa.

vad menas!?